Csak egészség legyen

Amikor orvoshoz fordulunk, akkor megnyugtató környezetet, személyre szabott ellátást és biztonságos kezelést szeretnénk. Manapság okkal mutat felfelé ívelő trendet a magánklinikai úton való gyógyulás igénye, mely pénzügyi felkészülést, tervezést igényel.

A magánklinikák

Az egyik leggyakoribb ok, ami miatt a magánklinikát választjuk, az azonnali vagy gyorsabb hozzáférés az orvosi ellátáshoz. Az állami egészségügyben gyakran hosszabb várakozási listák és idők lehetnek az orvosi vizsgálatokra vagy beavatkozásokra, míg a magánklinikákon ezek az idők jelentősen rövidebbek. Ez különösen fontos lehet súlyos vagy sürgős esetekben, ahol gyors és azonnali kezelésre van szükségünk.

A baj általában hirtelen jön, és egy ilyen helyzetre felkészültnek kell lennünk. Ilyenkor nincs idő eladni, értékesíteni meglévő dolgainkat, tartalék képzéssel hidalható át a helyzet.

Saját gazdasági kórkép felállítása

Ahogy egy orvos, nekünk is érdemes felállítanunk a saját gazdasági kórképünket, hogy elindulhassunk a pénzügyi gyógyulás útján. A pénzügyi tudatosság egyfajta pénzügyi gyógyulás – amely megteremti a valódi egészség elérésének lehetőségét is.

Mi tudjuk, hogy érdemes előre gondoskodni egy egészségügyi vésztartalékról!

Megmutatjuk a hogyan lehet felépíteni egy ilyen típusú aranytartalékot úgy, hogy az valóban hasznunkra legyen!

Neked való vagy nem?

Neked való az Aranytartalék Program:

Nem neked való az Aranytartalék Program:

Kapcsolatfelvétel

Szeretnéd, ha a megtakarítási terveid igazán illenének hozzád? Ha kitöltöd ezt az öt kérdéses űrlapot, akkor jobban megismerhetünk és olyan tanácsokat adhatunk, amelyek tényleg rólad szólnak. Persze csak ha van kedved, nem kötelező – de nagyon örülnénk neki!

Szerinted mennyire fontos tartalékot képezni? (Az 1-es az "egyáltalán nem tartom fontosnak" a 5-os a rendkívül fontosnak tartom.)
Az alábbiak közül melyik cél elérése a legfontosabb számodra?
Mit gondolsz az általad megjelölt célhoz mekkora tartalékra lenne szükséged?
Hogy éreznéd magad, ha az általad megjelölt összeg már rendelkezésedre állna/birtokodban lenne?
Írd le egy-két szóban, milyen az ideális megtakarítási lehetőség számodra!