Folyamatosan fenntartható anyagi biztonság

Hogyan tudjuk létrehozni családunk anyagi biztonságát anélkül, hogy a pénzünket kockáztatnánk?

Missziónk - miért jött létre a vállalkozás

2008. évi gazdasági világválság évében kezdtem azzal a kérdéssel foglalkozni, hogy hogyan tudok a családom és magam számára anyagi biztonságot teremteni.

Értékálló, kézzel fogható, könnyen pénzzé tehető, magammal vihető- ezek voltak a döntési szempontjaim.

Úgy éreztem szükségünk van olyan összegű családi pénzügyi tartalékra, amiből legalább hat hónapig megtudunk élni, akkor is, ha valami miatt nem tudnék pénzt keresni a következő fél évben.

Felakartam építeni a családi pénzügyi tartalékunkat, ami rendelkezésre áll olyan esetben, ha elveszíteném a munkavégző képességem, akár betegség, akár más kihívás miatt.

Gyermekünk megszületése után az anyagi biztonságra való törekvés tovább erősödött bennem.

Olyan biztonsági tartalékot akartam létrehozni, amit az én közreműködésem nélkül is tud a családom kezelni. Azaz nagyon gyorsan és egyszerűen pénzzé tud tenni.

Közgazdász végzettséggel és a pénzügyekben járatos szakemberként sem volt könnyű és egyértelmű olyan megoldást találni, ami egy családfő számára is megnyugtató.

Mára elértem azt, hogy a családom rövid távú anyagi biztonsága miatt nem kell aggódnom.

De felmerültek bennem további kérdések:

  • szükségem lehet az egészségem megőrzésének finanszírozására?
  • a gyermekem taníttatását miből fogom fedezni és felnőtt életének megkezdését tudom e majd támogatni?
  • a hatvanéves korom feletti életemre, hogyan fogom megteremteni a gondtalan éveket?
  • cégtulajdonosként, hogyan kell vagyont építenem?

Ma már tudom, hogy minden fenti kérdésre mi a megfelelő válasz!

Először csak a saját anyagi biztonságomat akartam megteremteni, de hamar bebizonyosodott, hogy az általam alkalmazott tartalék képzési mód másoknak is lehetőséget teremthet.

Ezért 2012-ben vállalatot alapítottam és olyan szolgáltatásokat vezettem be, (dolgoztam ki), amellyel más családok is megtudják teremteni folyamatos anyagi biztonságukat.

Üdvözöllek! 2017 decemberében csatlakoztam a Magyar Aranytartalék Kft. csapatához, de a kapcsolatom a cégvezetővel jóval korábbra, egészen 1998-ig nyúlik vissza. Igen, jól számoltad, majd huszonöt éves barátság alapozta meg a jelenlegi munkatársi viszonyunkat.

Érdemes tudnod, hogy családias légkörben dolgozunk. Különösen értékelem a cégvezető elszántságát a Magyar Aranytartalék küldetése kapcsán, valamint, hogy folyamatos fejlődésre és tanulásra inspirál engem és munkatársaimat.

Érdeklődési körömből adódóan, a munkám részeként fejlesztem a Magyar Aranytartalék digitalizációs folyamatait, és mindig tudok segíteni a munkatársaimnak, ha a számítógépükön valami nem indul, nem töltődik vagy éppen nem megnyitható.

2023 év folyamán Csabától sokat tanultam a marketing világáról, és ennek hatására kezdtem el foglalkozni az online marketinghez köthető folyamatokat kiszolgáló szoftverek feltérképezésével. Könnyen előfordulhat, hogy most Te is ennek a folyamatnak köszönhetően találtál rá a megújult weboldalunkra.

Szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan munkahelyen dolgozhatok, ahol az elvégzett feladatokért nem csak vezetői, hanem baráti elismerést is kapok. Ahhoz, hogy folyamatosan fejlődhessek és még jobban teljesíthessek, mindig elegendő visszajelzésben részesülök.

Személy szerint is fontosnak tartom, amit a Magyar Aranytartalék a küldetésével üzen: legyen tartalékod, élj anyagi biztonságban.

Pedagógus végzettségemből fakadóan pedig közel áll hozzám maga az ember, az emberi tudás fejlesztése és az értékes tudás átadása. Az általam kezelt online kommunikációs csatornákon keresztül tudjuk hozzád eljutni az értékeinket, így a megfelelő tudás birtokában tudsz dönteni a pénzügyeidről.

Célom, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból és támogassam azokat, akikkel együtt dolgozom, így magasabb minőségben tudunk téged is, mint ügyfelet kiszolgálni.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérlek, ne habozz megkeresni!

Hegyi Ferenc – Operatív vezető

2015-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Jogi Karán.

De végül nem a jogi pályán helyezkedtem el, mert rájöttem, hogy az emberekkel jobban szeretek foglalkozni, mint a paragrafusokkal.

Állami szférában dolgoztam tisztviselőként, de nagyobb szabadságra vágytam, így a versenyszférában szerettem volna elhelyezkedni.

Így kerültem 2021-ben a Magyar Aranytartalék Kft csapatához.

Ügyfélszolgálati-és ügyviteli munkatársként az a feladatom, hogy az ügyfeleink kényelmesen tudják használni az Aranytartalék Programjaikat.

A felém érkező pozitív visszacsatolások napról napra megerősítenek és motiválnak, hogy folyamatosan fejlesszem az ügyfélszolgálatunk minőségét.

Ha ügyfelünk vagy, akkor velem tudod egyeztetni az arany termékeid átvételének időpontját, aranytermékek kiszállításának módját.

Ha az aranytermékeidet pénzzé szeretnéd tenni, akkor segítek abban, hogy ez gyorsan megvalósuljon.

Az Aranytartalék Programoddal kapcsolatos számos kérdésben tudok neked segíteni.

Mottóm: Úgy bánj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled is bánjanak.

A bajai Eötvös József Főiskolán végeztem 2013-ban óvónőként.

Az első munkaszerződésemet azonban nem egy óvodával, hanem a Magyar Aranytartalék Kft-vel írtam alá. Akkor egy induló cég voltunk, nagy tervekkel és sok feladattal, így az adminisztrációs feladatok sokaságát láttam el.

Majd a cég növekedésével folyamatosan nőtt a munkakörök és munkatársaink száma is, Csaba pedig engem bízott meg az aranytermékek nyilvántartásával és készletezésével. Ma már semmi mással nem kell foglalkoznom csak azzal, hogy a készlet hibátlan legyen.

A kezdetek óta szeretek ehhez a közösséghez tartozni, mert ügyfélközpontúság, folyamatos megújulás és jó hangulat jellemzi a cégünket.

Az Aranytartalék Program nem csak egy egyszerű megtakarítási lehetőség. Ez egy rugalmas és értékálló befektetés, amelyet könnyedén kezelhetsz a web irodádon keresztül.

A munkám eredménye, hogy itt pontos adatok szerepelnek és eléred a vásárlásról szóló számlákat.

Ami pedig igazán látványos, azok a web irodádban látható aranytömbjeid. A tömböket persze virtuálisan jelenítjük meg. Ha pedig azok ott vannak, akkor csak rajtad múlik, hogy mikor veszed birtokba őket, mert a trezorunkból bármikor hazaviheted.

Nagy elégedettség számomra látni ezeknek a tömböknek a gyarapodását és tudom, hogy milyen nagy felelősség ennek a nyilvántartását kezelni.

Bardi-Kata-ugyvitel-Magyar-Aranytartalek.jpg

Ilyen velünk együtt dolgozni

Ilyen-velunk-egyutt-dolgozni-Magyar-Aranytartalek.jpg

Elégedett ügyfelünk mondja

Lépj velünk kapcsolatba az aranytartalék kapcsán!

Mi történik a kapcsolatfelvétel során?

Telefonon felvesszük veled a kapcsolatot, hogy kölcsönösen megismerjük egymást. Elsőként szeretnénk megérteni, hogy mit szeretnél, hogy milyen elvárásaid vannak. Egyszerűen elkezdünk beszélgetni.

Te is hívhatsz bennünket!

Örömmel vesszük, ha hívsz bennünket a 79/200-124, vagy a 70/607-51-51-es számon. Stefánovics Réka ügyfélszolgálati munkatársunk fogja felvenni a telefont és mindenben segít neked.

Akár e-mailt is írhatsz!

Bátran írj nekünk az info@magyararanytartalek.hu címre. Legkésőbb a következő munkanapon válaszolunk!

A megadott adataimmal mi történik?

Ne aggódj, biztonságban vannak az itt megadott adataid! Csak a veled való kapcsolat tartásra használjuk, és nem adjuk át harmadik félnek!