A jövő oktatási költségei magasak, de van megoldás
Ingyenes Webinár és Konzultáció

Miért várnál a holnapra? Kezdj el félre tenni ma gyermekeid oktatására!

Felkészültél a gyermeked jövőjével, taníttatásával járó anyagi csapdákra?

Szülőként ismered a felelősség súlyát. Gyermeked előtt még hosszú évek állnak az óvodától az egyetemig. De vajon felkészültél-e arra a pénzügyi pokolra, amit az infláció és a drágulás hoz magával? Az árak elszállnak, a pénzed értéke folyamatosan csökken. Hogyan fogod finanszírozni gyermeked továbbtanulását? Megvan már a pénzügyi tartalékod erre?

A jövő biztonságának kihívásai

Nem kell pénzügyi szakértőnek lenned ahhoz, hogy megértsétek: ha nem készülsz fel megfelelően, annak komoly következményei lehetnek. Gyermeked jövője a Te pénzügyi döntéseidtől függ, és ha nem lépsz időben, az alábbi nehézségekkel találhatod szembe magad:

Korlátozott Lehetőségek

Gyermeked nehezen tudja majd megvalósítani álmait. Az egyetemi tandíjak, kollégiumi díjak és egyéb oktatási költségek olyan magasak lesznek, hogy nehezen tudod majd fedezni őket. Az eredmény? Korlátozott karrierlehetőségek és életesélyek.

Anyagi Nyomás

Hitelre lesz szükséged, hogy finanszírozni tud gyermeked taníttatását. Ez az adósság éveken át terhelhet majd Téged és megnehezítheti a mindennapi életet.

Csökkenő Életszínvonal

Az infláció és az áremelkedés miatt kevesebb jut neked is. Ha most nem teszel félre okosan, akkor később nehezebben tudsz majd megtakarítani, és az életszínvonalatok csökkenni fog.

Képzeld el, hogy gyermekeid előtt minden ajtó nyitva áll.

Az egyetemi tandíjak és a kollégiumi díjak már nem jelentenek akadályt, mert előrelátó módon biztosítottad a szükséges anyagi hátteret. Gyermeked boldogan és magabiztosan vághat neki a jövőnek, tudva, hogy mögötte áll egy stabil és megbízható pénzügyi alap. Nem kell aggódnia az oktatási költségek miatt, hiszen Te már időben elkezdtél spórolni, és megteremtetted a szükséges tartalékot.

Ez a tartalék nem csak pénzügyi biztonságot nyújt, hanem lelki nyugalmat is. Gyermeked teljes mértékben a tanulmányaira és álmai megvalósítására koncentrálhat, mert biztos lehet benne, hogy minden anyagi támogatás rendelkezésére áll. Gondolj bele, mennyivel nyugodtabban és magabiztosabban léphet be az élet nagy kihívásaiba, ha nem kell a pénzügyi nehézségekkel küzdenie.

Nem bonyolult pénzügyi műveletek kellenek hozzá, csupán előrelátás és rendszeres spórolás.

Ne feledd, hogy a megtakarítási szokások kialakítása egyszerű folyamat, könnyen elérhető cél. Kis lépésekkel is jelentős eredményeket érhettek el. Minden egyes megtakarított forint hozzájárul a jövőbeli anyagi biztonságodhoz. Az apró összegek rendszeres félretételével idővel meglepően nagy megtakarításra tehetsz szert. Gondolj csak bele, hogy egy kis összeg napi szinten megtakarítva az év végére jelentős összeggé nőhet. Ezen felül a megtakarítási szokások erősítik az önfegyelmet és a pénzügyi tudatosságot, melyek hosszú távon további előnyöket hoznak.

Most van itt az idő, hogy tegyetek a jövőért! Kezdjetek el spórolni és építsetek tartalékot egyszerűen, de hatékonyan.

Jutalomként a Biztos Jövő

Képzeld el azt a pillanatot, amikor gyermeked büszkén átveszi az egyetemi felvételi értesítőt. A tudat, hogy az Programunk segítségével biztosítottad számára a taníttatás anyagi hátterét, felbecsülhetetlen nyugalmat és örömet nyújt. Gyermekeid szabadon választhatják meg a számukra legjobb iskolát és pályafutást, mert te előrelátó módon gondoskodtál a jövőjükről.

Cselekedj Most, és Élvezd a Jutalmat!

Regisztrálj az ingyenes webinárra és vegyél részt a díjmentes, személyre szabott konzultáción, hogy megismerd, hogyan biztosíthatod gyermekeid számára a legjobb pénzügyi jövőt. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget – a jövőd megérdemli a legjobb döntéseket!

Kedves Magyar Aranytartalék!

A gyermekem taníttatásának fedezetét szeretnem megteremteni, ezért az elmúlt 9 évben 108 alkalommal vettem Önöknél aranyat, havi 30 ezer forintért.
Rendben megkapom a havi elszámolást és az aranytömböket mindig át tudom venni!
Köszönöm a munkájukat!

Horvath-Nandor-elegedett-ugyfelunk.jpg

Horváth Nándor

szakács

Napjaink nagyon fontos tényezője a tovább élés, az élet, az életszínvonalunk fenntartása. Ehhez nem elég a napi folyamatos munkavégzés, mert az bármikor megszűnhet. Ezért a tartalékok képzése elengedhetetlen. Aki gondolatilag idáig eljutott nincs könnyű helyzetben. Megfelelő befektetési formát és megfelelő befektetési partnert találni nem egyszerű. Változó világunkban a gyors meggazdagodás reménye veszélyes lehet. Életem során szerencsém volt találkozni a befektetési arannyal, mint örökérvényű értékmegőrzővel és egy megbízható aranyforgalmazóval, ahol a becsületesség és a szakmai hozzáértés együtt van. Ez a Magyar Aranytartalék, mely Csepregi Csaba vezetésével több mint 10 éve Baján működik. Megkeresésüket befektetőtársaimnak ajánlom.

Dr_Fekete_Imre_foto.jpg

Dr. Fekete Imre

állatorvos

"Arany Tanácsadás 60 Percben"
Bevezető Konzultáció és Ingyenes Webinár

Az ajánlatunk két részből áll: egy ingyenes webinárból és egy személyre szabott konzultációból, amelyen az alapító-cégtulajdonos mutatja be azt, hogy mire érdemes figyelni a megtakarítások kapcsán illetve beszél az Aranytartalék Program előnyeiről és működéséről, valamint válaszol a résztvevők kérdéseire

Miért Várnál?

Most van itt az idő, hogy lépj és biztosítsd gyermeked számára a legjobb jövőt. Regisztrálj az ingyenes webinárra, és tudd meg, hogyan segíthet az aranymegtakarítás abban, hogy gyermeked számára a legbiztonságosabb és legértékállóbb jövőt teremtsd meg. Ne hagyd, hogy az infláció és az áremelkedés bizonytalanságot okozzon – tegyél ma a jövőtökért!
Regisztrálj most, és tedd meg az első lépést a biztonságos jövő felé!

Stabil és értékálló lehetőség, hogy félre tegyünk!

Az aranymegtakarítás piacának vezető szereplőjeként Magyarországon, innovatív és biztonságos megtakarítási megoldásokat kínálunk számodra, hogy biztosítsd családod pénzügyi jövőjét. Célunk, hogy számodra is elérhetővé tegyük az arany értékálló és stabil megtakarítási formáját, ezzel biztosítva gyermekeid oktatási és életkezdési költségeit.

Pozícionálás

Az aranymegtakarítás piacának vezető szereplőjeként Magyarországon, innovatív és biztonságos megtakarítási megoldásokat kínálunk számodra, hogy biztosítsd családod pénzügyi jövőjét. Célunk, hogy számodra is elérhetővé tegyük az arany értékálló és stabil megtakarítási formáját, ezzel biztosítva gyermekeid oktatási és életkezdési költségeit, valamint nyugdíjas éveid anyagi biztonságát.

Szolgáltatásaink Előnyei

A programunk lehetővé teszi számodra, hogy kisösszegű, rendszeres befizetésekkel biztonságos és értékálló tartalékot építs fel. A rugalmasság révén bármikor növelheted vagy csökkentheted a befizetések összegét, sőt, akár szüneteltetheted is azokat. A befizetések nyomon követése egyszerű és átlátható a személyre szabott web irodádban, ahol részletes információkat találsz a vásárolt arany mennyiségéről és aktuális értékéről.

Szolgáltatásaink Előnyei

A programunk lehetővé teszi számodra, hogy kisösszegű, rendszeres befizetésekkel biztonságos és értékálló tartalékot építs fel. A rugalmasság révén bármikor növelheted vagy csökkentheted a befizetések összegét, sőt, akár szüneteltetheted is azokat. A befizetések nyomon követése egyszerű és átlátható a személyre szabott web irodádban, ahol részletes információkat találsz a megtakarításod aktuális értékéről.

Kiemelkedő Jellemzők

- Rugalmas befizetési lehetőségek: Könnyedén igazíthatod a havi befizetéseket az aktuális pénzügyi helyzetedhez.
- Likviditás és hozzáférhetőség: Programunk biztosítja, hogy bármikor hozzáférhess a megtakarításodhoz.
- Könnyen érthető és átlátható folyamatok: Nem igényel pénzügyi jártasságot vagy szakértelmet, minden lépés egyszerű és érthető számodra.

Garancia – Biztonság és Megbízhatóság

Számunkra kiemelten fontos, hogy a lehető legnyugodtabban és legbiztosabban vághass bele programunkba. Ezért öt különleges garanciát kínálunk, amelyek biztosítják, hogy elégedett legyél a döntéseddel és magabiztosan haladj előre a gyermeked taníttatásának biztosításában / gyermeked taníttatásával kapcsolatos finanszírozási feladatok útján.

1. Magabiztosság Garancia

A konzultáció után azt fogod érezni, hogy teljesen átlátod a lehetőségeket, és magabiztosan tudod meghozni a legjobb döntéseket gyermeked jövőjének anyagi biztosítása érdekében.

2. Nyugalom Garancia

A konzultáció során nyugalom és biztonság vesz körül, hiszen tudni fogod, hogy gyermeked oktatási költségeinek megteremtését stabil és értékálló alapokra helyezted. Ezzel a garanciával biztosítjuk a nyugalmat, mivel látni fogod, hogy a megtakarítás hosszú távon is biztonságot nyújt a családod számára.

3. Támogatás Garancia

A konzultáció után érezni fogod, hogy mindig van mögötted egy szakértő csapat, amely támogat téged. Ez a garancia biztosítja, hogy bármilyen kérdés vagy bizonytalanság esetén számíthatsz ránk, miközben gyermeked oktatásának költségeire takarékoskodsz.

4. Megértés Garancia

A konzultáció után azt fogod érezni, hogy minden kérdésedre választ kaptál, és pontosan érted az programunk minden részletét. Ez a garancia biztosítja, hogy minden információt érthetően és részletesen megkapj. (, így magabiztosan készülhetsz fel a gyermeked jövőbeni kiadásaira)

5. Elégedettség Garancia

A konzultáció után azt fogod érezni, hogy a lehető legjobb döntést hoztad meg. Ez a garancia biztosítja, hogy elégedetten és nyugodtan kezdhetsz takarékoskodni, tudva, hogy gyermeked taníttatásának és életkezdésének költségei biztos kezekben vannak.

Kezdd el most, és tapasztald meg garanciáink előnyeit!

Regisztrálj az ingyenes webinárra és vegyél részt az Aranytanácsadás 60 Percben konzultáción, hogy személyesen tapasztald meg garanciáink nyújtotta nyugalmat és biztonságot.

Miért válassz minket - Magyar Aranytartalék

Miért Válassz Minket?

Miért válassz minket - Magyar Aranytartalék

Kezdd el most, és élvezd a garanciák nyújtotta biztonságot!

Regisztrálj az ingyenes webinárra és vegyél részt az Aranytanácsadás 60 Percben konzultáción, hogy személyesen tapasztald meg garanciáink előnyeit. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy biztosítsd pénzügyi jövődet a segítségünkkel!

Zárszó – Miért érdemes most csatlakozni az Aranytanácsadás 60 Percben programhoz?

Az Aranytanácsadás 60 Percben program egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy megteremtsd gyermeked és családod pénzügyi jövőjét. Íme három kulcsfontosságú érv, amiért érdemes azonnal regisztrálnod:

Rugalmas és könnyen kezelhető - Magyar Aranytartalék

1. Rugalmas és Könnyen Kezelhető

Programunk rendkívül rugalmas: a havi befizetéseidet bármikor növelheted, csökkentheted, vagy akár szüneteltetheted is. Ezáltal a megtakarítási program könnyedén alkalmazkodik az aktuális pénzügyi helyzetedhez, így mindig az igényeidhez igazíthatod.

2. Biztonságos és Értékálló

Az általunk képviselt instrumentum mindig is az egyik legbiztonságosabb vagyon gyarapítási forma volt, amely megőrzi értékét, függetlenül a gazdasági helyzet változásaitól. Stabil és értékálló megtakarítást hozhatsz létre, amely hosszú távon is védelmet nyújt a pénzügyi instabilitás ellen.

Biztonságos és értékálló - Magyar Aranytartalék
Likviditás és hozzáférhetőség - Magyar Aranytartalék

3. Likviditás és Hozzáférhetőség

Programunk biztosítja, hogy bármikor hozzáférhess a megtakarításodhoz. Ha kéred, gyorsan bankszámládon landol az addig fére tett összeg, így gyorsan és hatékonyan reagálhatsz váratlan pénzügyi szükségletekre.

Kezd el most!

Most van itt az idő, hogy biztosítsd pénzügyi stabilitásodat és jövődet. Az ingyenes Webinár és Konzultáció Program segítségével egy értékálló, rugalmas és likvid megtakarítási formát alakíthatsz ki, amely megvédi vagyonodat és nyugalmat biztosít a mindennapokban. Regisztrálj az ingyenes webinárra, és tedd meg az első lépést egy biztonságosabb pénzügyi jövő felé!

Kezd el most - Magyar Aranytartalék

Élj ezzel a különleges ajánlattal!

Most van itt a tökéletes alkalom, hogy tegyél egy fontos lépést a pénzügyi biztonság és a nyugalom felé. Ha szombat éjfélig regisztrálsz az ingyenes webinárra, akkor elengedjük a konzultáció 20 000 Ft-os díját! Ez az ajánlat egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy költségmentesen vegyél részt egy személyre szabott, 60 perces konzultáción, ahol szakértői tanácsokat kapsz a célodról és az oda vezető pénzügyi stratégiáról.

Miért érdemes most regisztrálni?

Költségmentes konzultáció:

Spórolj meg 20 000 Ft-ot, és vegyél részt díjmentesen a személyre szabott konzultáción.

Gyors és egyszerű regisztráció:

Pár perc alatt jelentkezhetsz, és máris megteheted az első lépést a biztos pénzügyi jövő felé.

Korlátozott idejű ajánlat:

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hiszen az ajánlat csak szombat éjfélig érvényes.

Hogyan regisztrálj?

Kattints a regisztrációs gombra, és töltsd ki az űrlapot. Azonnal visszaigazolást kapsz, és biztosíthatod helyed az ingyenes webináron és a díjmentes konzultáción.

Ne várj tovább!

Regisztrálj most, és élvezd a díjmentes konzultáció előnyeit! Legyen a Tiéd ezt a különleges ajánlat – a jövőd megérdemli a legjobb döntéseket!

Megrendelés

Nálunk ez a regiszrtációs űrlap rész, fontos hogy egyszerű és gyors legyen a regisztrálás

"Arany Tanácsadás 60 Percben" – Bevezető Konzultáció és Ingyenes Webinár programunkra való jelentkezés során természetes, hogy felmerülhetnek kérdések és aggályok:

1. "Nincs elég pénzem, nem tudok rendszeresen félre tenni."

Az Aranytartalék Program kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy kisösszegű, rendszeres befizetésekkel is elérhető legyen. Már havi néhány ezer forint is elegendő ahhoz, hogy elkezdd felépíteni értékálló megtakarításodat. Emellett a program rendkívül rugalmas, így bármikor csökkentheted a félre tett pénz összegét vagy szüneteltetheted megtakarításod alkalmazkodva az aktuális pénzügyi helyzetedhez.

2. "Nem értek a pénzügyekhez."

Az Aranytartalék Program használata nem igényel pénzügyi szakértelmet. Az ingyenes webinár és a személyre szabott konzultáció során minden szükséges információt és támogatást megkapsz tőlünk. Egyszerűen és érthetően elmagyarázzuk a program működését, és segítünk a legjobb döntések meghozatalában.

3. "Félek, hogy elveszítem a pénzem."

Az arany történelmileg az egyik legmegbízhatóbb értékmegőrző eszköz, amely védelmet nyújt az infláció és a gazdasági bizonytalanságok ellen. Az Aranytartalék Programban való részvétel minimális kockázattal jár, mivel az arany értéke hosszú távon stabil marad. Emellett a program likviditása biztosítja, hogy bármikor hozzáférhess a megtakarításaidhoz.

4. "Nem vagyok biztos benne, hogy az arany a megfelelő befektetés számomra."

Az arany értékálló és biztonságos befektetési forma, amely kiválóan alkalmas hosszú távú megtakarítások kialakítására. A programunk célja, hogy segítsen neked megérteni az arany előnyeit, és azt, hogy miként illeszkedik pénzügyi céljaidhoz. A személyre szabott konzultáció során szakértőink alaposan megismerik egyéni igényeidet és pénzügyi helyzetedet, és ennek alapján javaslatot tesznek a legjobb megtakarítási stratégiára.

5. "Nem szeretnék elköteleződni hosszú távra."

Programunk rendkívül rugalmas és teljes mértékben alkalmazkodik az igényeidhez. Bármikor növelheted, csökkentheted vagy szüneteltetheted a befizetéseidet. Emellett, ha úgy döntesz, hogy készpénzre van szükséged, az aranyat bármikor visszavásároljuk tőled, így megtakarításod mindig likvid marad.

Regisztrálj az ingyenes webinárra még ma, és élvezd a díjmentes konzultáció előnyeit! Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget – a jövőd megérdemli a legjobb döntéseket!

"A Jövő Oktatási Költségei Magasak, de van megoldás – Ingyenes Webinár és Konzultáció!" programunkra való jelentkezés során természetes, hogy felmerülhetnek kérdések és aggályok:

placeholder.png

1. "Nincs elég pénzem, nem tudok rendszeresen félre tenni."

Az Aranytartalék Program kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy kisösszegű, rendszeres befizetésekkel is elérhető legyen. Már havi néhány ezer forint is elegendő ahhoz, hogy elkezdd felépíteni értékálló megtakarításodat. Emellett a program rendkívül rugalmas, így bármikor csökkentheted a félre tett pénz összegét vagy szüneteltetheted megtakarításod alkalmazkodva az aktuális pénzügyi helyzetedhez.

2. "Nem értek a pénzügyekhez."

Az Aranytartalék Program használata nem igényel pénzügyi szakértelmet. Az ingyenes webinár és a személyre szabott konzultáció során minden szükséges információt és támogatást megkapsz tőlünk. Egyszerűen és érthetően elmagyarázzuk a program működését, és segítünk a legjobb döntések meghozatalában.

3. "Félek, hogy elveszítem a pénzem."

Az arany történelmileg az egyik legmegbízhatóbb értékmegőrző eszköz, amely védelmet nyújt az infláció és a gazdasági bizonytalanságok ellen. Az Aranytartalék Programban való részvétel minimális kockázattal jár, mivel az arany értéke hosszú távon stabil marad. Emellett a program likviditása biztosítja, hogy bármikor hozzáférhess a megtakarításaidhoz.

placeholder.png
placeholder.png

5. "Nem vagyok biztos benne, hogy az arany a megfelelő befektetés számomra."

Az arany értékálló és biztonságos befektetési forma, amely kiválóan alkalmas hosszú távú megtakarítások kialakítására. A programunk célja, hogy segítsen neked megérteni az arany előnyeit, és azt, hogy miként illeszkedik pénzügyi céljaidhoz. A személyre szabott konzultáció során szakértőink alaposan megismerik egyéni igényeidet és pénzügyi helyzetedet, és ennek alapján javaslatot tesznek a legjobb megtakarítási stratégiára.

6. "Nem szeretnék elköteleződni hosszú távra."

Programunk rendkívül rugalmas és teljes mértékben alkalmazkodik az igényeidhez. Bármikor növelheted, csökkentheted vagy szüneteltetheted a befizetéseidet. Emellett, ha úgy döntesz, hogy készpénzre van szükséged, az aranyat bármikor visszavásároljuk tőled, így megtakarításod mindig likvid marad.

Ne hagyd, hogy a kételyek megakadályozzanak!

Regisztrálj az ingyenes webinárra még ma, és élvezd a díjmentes konzultáció előnyeit! Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget – a jövőd megérdemli a legjobb döntéseket!
Regisztrálj most, és tedd meg az első lépést a biztos pénzügyi jövő felé!

Ki vagyok én és miért bízz bennem!

2008. évi gazdasági világválság évében kezdtem azzal a kérdéssel foglalkozni, hogy hogyan tudok a családom és magam számára anyagi biztonságot teremteni.

Értékálló, kézzel fogható, könnyen pénzzé tehető, magammal vihető- ezek voltak a döntési szempontjaim.

Úgy éreztem szükségünk van olyan összegű családi pénzügyi tartalékra, amiből legalább hat hónapig megtudunk élni, akkor is, ha valami miatt nem tudnék pénzt keresni a következő fél évben.

Felakartam építeni a családi pénzügyi tartalékunkat, ami rendelkezésre áll olyan esetben, ha elveszíteném a munkavégző képességem, akár betegség, akár más kihívás miatt.

Gyermekünk megszületése után az anyagi biztonságra való törekvés tovább erősödött bennem.

Olyan biztonsági tartalékot akartam létrehozni, amit az én közreműködésem nélkül is tud a családom kezelni. Azaz nagyon gyorsan és egyszerűen pénzzé tud tenni.

Közgazdász végzettséggel és a pénzügyekben járatos szakemberként sem volt könnyű és egyértelmű olyan megoldást találni, ami egy családfő számára is megnyugtató.

Mára elértem azt, hogy a családom rövid távú anyagi biztonsága miatt nem kell aggódnom.

De felmerültek bennem további kérdések:

  • szükségem lehet az egészségem megőrzésének finanszírozására?
  • a gyermekem taníttatását miből fogom fedezni és felnőtt életének megkezdését tudom e majd támogatni?
  • a hatvanéves korom feletti életemre, hogyan fogom megteremteni a gondtalan éveket?
  • cégtulajdonosként, hogyan kell vagyont építenem?

Ma már tudom, hogy minden fenti kérdésre mi a megfelelő válasz!

Először csak a saját anyagi biztonságomat akartam megteremteni, de hamar bebizonyosodott, hogy az általam alkalmazott tartalék képzési mód másoknak is lehetőséget teremthet.

Ezért 2012-ben vállalatot alapítottam és olyan szolgáltatásokat vezettem be, (dolgoztam ki), amellyel más családok is megtudják teremteni folyamatos anyagi biztonságukat.

13 éve gyűjtök fizikai aranyat hónapról hónapra és Neked is ezt javaslom.

A következő 13 év is gyorsan el fog szaladni és az idő múlását a magunk javára tudjuk fordítani. Arra inspirállak, hogy regisztrálj az ingyenes webinárra és foglalj konzultációs időpontot.