Mire adunk megoldást?

Aranytartalék egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb élethez

Az alábbi esetekben tudunk hatékonyan segíteni!

Magyar-Aranytartalek-Hat-honapnyi-nyugalom.jpg

6 hónapnyi nyugalom

6 havi keresetnek megfelelő pénztartalék számunkra azért fontos, mert biztosítja a váratlan munkahelyvesztés vagy jövedelemcsökkenés esetén a megélhetést és az anyagi stabilitást.

Gyermekünk életkezdése kipipálva

Felkészülünk az anyagi felelősségre, amely a gyermekneveléssel jár. Ez magában foglalja a megtakarítási tervek kidolgozását és a jövőbeli szükségletekre való pénzügyi előrelátást.

Gyermekunk-eletkezdese-kipipalva-Magyar-Aranytartalek.jpg
Magyar-Aranytartalek-Biztonsagos-boldog-nyugdijasevek-1.jpg

Olvasós, utazós, unokázós időskor

Az időben elkezdett és folyamatosan növelt megtakarítás lehetővé teszi, hogy elegendő pénzünk legyen az aktív munkavégzés befejezése után, és egészségben élvezzük az életet.

Csak EGÉSZSÉG legyen

Amikor orvoshoz fordulunk, akkor megnyugtató környezetet, személyre szabott ellátást és biztonságos kezelést szeretnénk. Manapság okkal mutat felfelé ívelő trendet a magánklinikai úton való gyógyulás igénye, mely pénzügyi felkészülést, tervezést igényel.

Magyar-Aranytartalek-Csak-egeszseg-legyen.jpg
Magyar-Aranytartalek-inflacio-stop.jpg

Infláció Stop

Fontos, hogy megvédjük magunkat a pénz értékcsökkenéséből fakadó hatásoktól. Arra törekszünk, hogy fizetőeszközünk az idő múlásával is megtartsa vásárlóértékét.

Kapcsolatfelvétel

Szeretnéd, ha a megtakarítási terveid igazán illenének hozzád? Ha kitöltöd ezt az öt kérdéses űrlapot, akkor jobban megismerhetünk és olyan tanácsokat adhatunk, amelyek tényleg rólad szólnak. Persze csak ha van kedved, nem kötelező – de nagyon örülnénk neki!

Szerinted mennyire fontos tartalékot képezni? (Az 1-es az "egyáltalán nem tartom fontosnak" a 5-os a rendkívül fontosnak tartom.)
Az alábbiak közül melyik cél elérése a legfontosabb számodra?
Mit gondolsz az általad megjelölt célhoz mekkora tartalékra lenne szükséged?
Hogy éreznéd magad, ha az általad megjelölt összeg már rendelkezésedre állna/birtokodban lenne?
Írd le egy-két szóban, milyen az ideális megtakarítási lehetőség számodra!